try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

KölyökSzekció

Apaszerep-ről a kölyköknek...

Ide az apa-gyerek kapcsolat néhány sajátosságát tervezzük a gyerek szemszögéből és/vagy a gyerekeknek szólóan.

Ha mindent jól csináltam és a böngésző is megfelelő, akkor amikor erre a menüpontra kattint valaki, a menüpont alatt újabb menünek kell kinyílnia.

Jelen esetben legalább egy „… Idézetek” és egy „… Vélemények” menüpontnak.
Amikor ez a szerkezet fölsejlett bennem inkább csak éreztem mit akarok ezzel, később rájöttem, hogy mások számára nem biztos, hogy egyértelmű milyen szerkezet lenne a kívánatos, mert minden idézet tulajdonképpen vélemény is, viszont nem minden vélemény idézet…:-)
Nos…, szerintem az idézet kategória valami általános és mások által (esetleg) közismert vélemény lehetne.
A vélemények közé inkább konkrétabb, egyedibb és elsősorban saját gondolatok kerülhetnének. Persze kár lenne a nem saját, viszont közhasznú véleményeket kihagyni innen, tehát szerintem fölállíthatnánk egy olyan szabályt, hogy ha itt valaki mások véleményét „tolmácsolja”, akkor ezt mindenképpen jelezze, ha sajátját, akkor is érdemes lenne itt saját valós adatokat megadni.

****************

2008.11.19-dikei kiegészítés:

Néhány hete, Peckás fiammal konzultálva, közösen belekezdtünk egy projektbe (márhogy „érthetően” fejezzem ki magamat...:-))) A dolog nem túl veszélytelen...:-(((((, mondhatjuk úgy, „veszélyes” is..., lehet.

Számomra a veszélyesebb, mert rosszakaratú, beteges gondolkodású emberek (manapság van belőlük bőven), sok mindennel megvádolhatnak; a jó szándékú, mindenféle alantas gondolatoktól mentes kezdeményezésünkbe sok mindent belemagyarázhatnak.
A fiam számára kisebb a „veszély”, (én vigyázok rá !!!), viszont az tény, hogy ő az első szűrő, az ő egészséges gondolatvilága és véleménye jelenti számomra a legfőbb iránymutatást..., ő a „berepülőpilótája” a kezdeményezésünknek. :-)

Szóval itt (a www.igazsagligaja.freeweb.hu oldal támogatásával) teszünk egy kísérletet a hagyományos emberi értékek, fiatalok közelébe történő becsempészésére...

Ebből lett az IGAZSÁG LIGÁJA almenü-pont.

***

Szintén itt került elhelyezésre néhány játék is a JÁTÉKOK almenü-pont alatt.