try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Könyvajánló

Ugye egyetértünk abban, hogy egy szülőnek igen csak kínos 8 - 18 év közötti gyermekével a szexről beszélni?Kedves Szülők!

Felvilágosító könyv tiniknek szexről és szerelemről címmel ezúton ajánlom, amely tabuk nélkül részletezi a felvilágosítás minden területét, színes és humoros grafikákkal.


Azt, hogy ezt nem lehet elég korán elkezdeni több felmérés és tapasztalat is igazolja. A mai gyerekek már kisiskolás, sőt óvodás korukban találkoznak valamilyen formában a szexualitással, és ahogy egyre nagyobbak egyre több kérdésük akad, hiszen mindent pontosan tudni szeretnének. Néha emiatt a szülők egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben. Főleg, ha a gyerekek már nem is annyira kicsik, és a fiúkból, lányokból hirtelen nőkké és férfiakká válnak.A méhecskés és gólyás történetek helyett ...

A könyv a szülők számára remek támpontot jelent, mikor a gyermek valamilyen érdeklődő kérdéssel áll elő. A vidám grafikák és ábrák pedig jól elősegítik a gyermek számára a megértést. Ha viszont már átlépte azt a korhatárt, amikor a szülő nyugodt szívvel a kezébe adná a könyvet, csak le kell venni a polcról.
Ára: 2.520 Ft

+450 Ft szállítási díj!
Belelapozok a könyvbe (.pdf)

Megrendelem a Felvilágosító könyvet
A könyv őszintén, a fiatalok szemszögéből mesél mindarról, amit mindenkinek tudnia kell a saját és a másik neméről, és a testben végbemenő minden olyan változásról, ami a fiúk és lányok felnőtté válásához vezet.A könyv átfogó gyűjtemény a felvilágosítás témakörében. A bevezető részek a testi különbségekkel, a fiúk és lányok felnőtté válásáról, a helyes testápolásról szólnak. Majd a szerelem, a szeretkezés, a védekezés, az orvosi vizsgálat, a terhesség, és a szülés a további téma.

"Kevés igazán kamaszoknak való kiadvány létezik, ami nevén
nevezi a dolgokat, próbálja a félreértéseket tisztázni, a szex körüli információkat korrektül közölni. Jörg Müller könyve kamaszoknak szól, a nyelvezete illik a megcélzott korosztálynak. A grafika humorosan oldja a tabu témákat, ugyanakkor segít rögzíteni a közölt információkat. Az első részt akár már 10 éves gyerekeknek is a kezébe lehet adni, a szeretkezésről szóló fejezetek, ahol már a gyakorlati tanácsokról is szó van, 14-18 éves kamaszok érdeklődésének felel meg. Ajánlom, hogy a szülők is olvassák el a könyvet, és így a saját gyereküket jól ismerve eldönthetik, mikor adják a kezükbe. A könyvet nagyon hasznosnak tartom, kamaszoknak és szüleiknek is ajánlom!"

Bede Zsuzsanna

a könyv szakmai lektora, klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus


Ára: 2.520 Ft

+450 Ft szállítási díj!Belelapozok a könyvbe (.pdf)

Megrendelem a Felvilágosító könyvet

*****************
***

Az Auriga SSK támogatásával megjelent a KAFFELRÁJA című verseskötet. A gyermekverseket tartalmazó kiadvány korlátozott darabszámban ingyenesen átvehető azok számára, akik egyetértenek az Auriga SSK elveivel.

Az átvétel időpontját és módját a 20/515 26 40-es számú telefonon lehet egyeztetni.

*********

HÓNAP SOROLÓ 2.

Elején áll január,
Azt követi február,
Enyhül már a március,
Bolondos az április.

Csupa illat a május,
Kalászt érlel június,
Tüzesedik július,
Forró lesz az augusztus.

Mustot hoz a szeptember,
Esővel jön október,
Diderget a november,
Végére jut december.

***