try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Blablabla...

ApaKlub Impresszum

A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja (AViK).
Üzemeltető: Auriga Centrum Tagság (...a fiatalok egészséges testi-lelki fejlődéséért!)

Adminisztrátor: Szekeres Ferenc

Kapcsolat

szefe@apaklub.hu 20/515 26 40

Nyilatkozat

Az oldalon elhelyezett tartalmak tekintetében az azt elhelyezőt illeti meg mindenféle szerzői és egyéb jog, (ez jelenti, hogy a "felelőségvállalás joga" is, tehát) őt terhel mindenféle felelősség; ezekkel a tartalmakkal kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmiféle felelőséget nem vállal.

Amennyiben az üzemeltető megítélése szerint, az oldalon nem odavaló, jogilag, erkölcsileg kifogásolható tartalom jelenik meg, azt az üzemeltető mindenféle (előzetes) figyelmeztetés, magyarázat, indoklás nélkül eltávolíthatja.

Amennyiben kifogásolható tartalom jelenne meg az oldalon, azt bárki bejelentheti az elérhetőségeinken.

A megjelenő tartalmak az „ApaKlub”, valamint a szerző nevének egyidejű feltűntetése mellett szabadon idézhetők, saját használatra letölthetők, másolhatók.

A tartalom, nem saját használatra történő igénybevétel esetén az üzemeltető, illetve a szerző előzetes, egybehangzó jóváhagyása szükséges.

Az Auriga mentalitás által útjára indított Apaklub "mozgalom" és a hozzá kapcsolódó weblap felépítése, kialakítása , információtartalma, formája az Auriga Centrum Tagság szellemi terméke. Amennyiben bármilyen program, kiadvány "gyanúsan hasonlít" az itteniekhez, az ACT jogi-etikai vizsgálatot kezdeményez az illetékes fórumokon. Kérjük ne tegye ki magát kellemetlenségeknek azzal, hogy nem megengedett módon használja föl az itt megtekintett dolgokat, vagy az ACT hozzájárulása nélkül az itt ismertetett tematikájú, felépítésű programot szervez, vagy ehhez a programhoz hasonlatos tevékenységet végez, weblapot szerkeszt.Ha Önnek megtetszett az ötletünk, kérjük, hogy az együttműködés érdekében kezdeményezze a kapcsolatfelvételt ! Az itt közöltek egészének vagy egyes részeinek bármilyen módon történő másolása, sokszorosítása, az Auriga SSK engedélye nélküli terjesztése tilos! Az ACT fönntart magának minden jogot a hasonló felépítésű kiadványok, rendezvények, programok megvalósítására!

Még 2005-ben igyekeztem körülnézni a neten, azonban nem találtam hasonló oldalt, tehát ez lesz az első VIRTUÁLIS APAKLUB.
Ha valaki úgy gondolja, hogy a föntiek tekintetében tévedésben élek, kérem értesítsen erről, mert nem akarok "plagizálni".
Van egy csomó ötletem, de szívesen várok kreativ javaslatokat is...