try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Apaszerep

Attól tartok, hogy az apák szerepének fontosságát csak kevesen ismerik föl és akik fölismerik, azok jó része is csak későn…, tragikusan későn.
Szakemberek tucatjai, könyvtárnyi információt tudnak fölmutatni ebben a témában, mégis valahogyan az apaszerep fontossága „nem ment bele” a tudatokba éppúgy, mint a köztudatba.
Eredmény…, többek között az, ami itt körülöttünk zajlik a nagyvilágban.
Bízok benne, hogy kiváló szakértő segítséggel, előbb-utóbb ezen az oldalon is sokat tudunk majd tenni ennek az ügynek az érdekében.

Ha a böngésző is megfelelő, akkor amikor erre a menüpontra kattint valaki, a menüpont alatt újabb menünek kell kinyílnia.
Jelen esetben legalább egy „… Idézetek” és egy „… Vélemények” menüpontnak.

Amikor ez a szerkezet fölsejlett bennem inkább csak éreztem, mit akarok ezzel, később rájöttem, hogy mások számára nem biztos, hogy egyértelmű milyen szerkezet lenne a kívánatos, mert minden idézet tulajdonképpen vélemény is, viszont nem minden vélemény idézet…:-)
Nos…, szerintem az idézet kategória valami általános és mások által (esetleg) közismert vélemény lehetne.
A vélemények közé inkább konkrétabb, egyedibb és elsősorban saját gondolatok kerülhetnének. Persze kár lenne a nem saját, viszont közhasznú véleményeket kihagyni innen, tehát szerintem fölállíthatnánk egy olyan szabályt, hogy ha itt valaki mások véleményét „tolmácsolja”, akkor ezt mindenképpen jelezze, ha sajátját, akkor is érdemes lenne itt saját valós adatokat megadni.