try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

FAQ

Több alkalommal próbálkoztam a Firefox-szal, de nekem nem nagyon jött be. Úgy látom inkább az Exploprer-t érdemes használni.

***

Ha valóban élvezni akarod ezt az oldalt, használj 19"-os monitort és/vagy megfelelõ (legalább 1024x768-as) fölbontást, valamint kapcsolj hangszórót.

***

Hozzászólásokat a fórumtémáknál lehet tenni. Ha valamivel kapcsolatban véleményed van, kérlek nyiss egy fórumot és ott vitassuk meg a dolgokat.

***

Ha bármi hiba, elírás, vagy nem megfelelő helyre került szöveg található az oldalon, kérlek értesítsél erről a szefe@apaklub.hu címen!

***

A minap kaptam egy visszajelzést, hogy a bal rovatban lévő Auriga SSK menüpont almenüi nem működnek megfelelően. Annak ellenére, hogy regisztrál fölhasználóként nyitották meg az oldalt, jogosultsági problémát jelzett a rendszer és nem nyitotta meg ezeket a lapokat. Én két helyről is teszteltem, kétféle böngészővel is, több formában bejelentkezve, de nálam nem mutatkozott ilyen probléma. Aki észlelte Firefox-ot használ..., attól tartok beállítási probléma lehet. Keresem az okot és amint találok valamit megteszem a szükséges változtatásokat.

***