try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedő


Az ACT lassan évtizedek óta fontosnak tartja a fiatalok közlekedésismereteinek fejlesztését is. Ennek érdekében kifejezetten kisiskolások számára korábban elkezdte egy tematikus oktatóanyag összeállítását.
Most örömmel ad hírt az alábbi lehetőségről:

Közlekedésbiztonsági vetélkedő családoknak: a győztes autót nyerhet!

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A verseny fődíja egy Skoda Fabia Combi személygépkocsi.

Nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 év közötti gyermeket nevelnek.

A további pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők.

A területi versenyre a fenti honlapon, elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.

A honlapon május 1. és június 7. között ötfordulós játékos közlekedésbiztonsági vetélkedő kerül lebonyolításra.

A feladatokat eredményesen teljesítők között fordulónként kisorsolásra kerül a Hungaroring Sport Zrt. felajánlásaként a Formula 1 Magyar Nagydíjra 2 db belépő, az Autós Nagykoalíció felajánlásaként 1 db 10.000 Ft értékű üzemanyag utalvány, valamint a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. felajánlásaként 1 db 10.000 Ft értékű Skoda ajándékcsomag.

Az internetes játékra családok is jelentkezhetnek, és fordulónként pontokat gyűjthetnek. A legeredményesebben szereplő család részére a szervezők lehetőséget biztosítanak, hogy az országos döntőbe jusson és ott a területi versenyek legjobbjaival mérje össze tudását.