try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Ha nagy leszek, vasutas leszek!


A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága mozdonygrafika megtervezésére hívja a 2003. január 1. és 2007. október 5. között született, Magyarországon élő gyermekeket. A győztes pályamű felhasználásával készített grafika a vállalatcsoport egyik mozdonyát díszíti majd matrica formájában. A pályázat célja a vasúti közlekedés népszerűsítése, valamint a MÁV-csoport társadalmi felelősségvállalási szerepének erősítése.

Kedves Gyermekek, kedves Szülők, kedves Pedagógusok!

A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága Ha nagy leszek, vasutas leszek! címmel rajzpályázatot hirdet 2015. október 5. és 31. között. A legjobb pályaművek alkotóit értékes nyeremények várják. A rajzok témájának egyetlen megkötése, hogy a vasúthoz kapcsolódó jelenetet ábrázoljanak. Az első helyezett pályamű felhasználásával készített grafika a MÁV-csoport egyik valódi, a mindennapi forgalomban részt vevő TRAXX mozdonyát díszíti majd matrica formájában, így az alkotást országszerte láthatják majd az utasok egy éven át.

A pályázaton való részvétel feltételei, a pályázat benyújtása

A pályázatra minden olyan gyermek jelentkezhet, aki 2003. január 1. és 2007. október 5. között született. Egy személy 1 alkotással pályázhat. A pályaműveket A4-es méretű papíron, fekvő formátumban várjuk. A rajz bármilyen eszközzel készíthető, például ceruzával, festékkel, tollal, filctollal, zsírkrétával, vagy ezek kombinációival.

A pályaműhöz jelentkezési lapot kell benyújtani (lásd lejjebb). A figyelmesen kitöltött jelentkezési lapot legalább az egyik szülővel vagy gondviselővel (törvényes képviselővel) alá kell íratni, a nevezés csak így érvényes.

Minden pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásával (saját, kézzel készített rajzzal) pályázhat, amely nem sérti mások szerzői jogát. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik. A pályázatra csak olyan alkotást lehet nevezni, amely más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepelt. A pályázati feltételek teljesülését a szülő vagy gondviselő (törvényes képviselő) a jelentkezési lap aláírásával igazolja.

Azokat a pályaműveket, amelyeket hiányosan vagy hibásan kitöltött jelentkezési lappal nyújtanak be, a szervezők kizárják a versenyből, azon nem vehetnek részt!

A pályaművet, a jelentkezési lapot és az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot (mindhárom letölthető a lap alján) az alábbi címre kérjük postázni:

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

A borítékra feltétlenül írják rá a következő jeligét:

„Ha nagy leszek, vasutas leszek!”

Gyermekrajzpályázat 2015

A beérkezett pályaműveket az eredményhirdetést követően nem küldjük vissza.

A pályázat menete, a rajzok elbírálása

A postai úton beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli a beküldési határidő utáni 5 munkanapon belül, és kiválasztja az általa legjobbnak ítélt pályaművet. Ennek felhasználásával készül el a már említett mozdonymatrica. A szervezők emellett közönségdíjat is hirdetnek. Az érdeklődők a MÁV-csoport honlapján, a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/rajzpalyazat oldalon szavazhatnak a pályaművekre 2015. november 9. és 30. között. A közönségdíjat a legtöbb szavazatot szerző pályamű alkotója nyeri. A szakmai zsűri összetétele: a MÁV-csoport szakemberei, könyvillusztrátor, a pályázat megvalósításába bevont társszervezetek képviselői.

Nyeremények

Fődíjak:

• A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályamű felhasználásával készített grafika a vállalatcsoport egyik mozdonyát díszíti majd matrica formájában.

• Az alkotó iskolai osztálya számára ingyenes belépő a Magyar Vasúttörténeti Parkba.

Közönségdíj:

• Az alkotó iskolai osztálya számára egyszeri, ingyenes, belföldi vonatos osztálykirándulás (legfeljebb 35 fő részére és legfeljebb 100 kilométeres utazási távolságban).

Eredményhirdetés

A szervezők 2015. november 6-án a MÁV-csoport honlapján, a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/rajzpalyazat oldalon hozzák nyilvánosságra a fődíj győztesének nevét. A közönségdíj nyertesének nevét 2015. december 1-jén teszik közzé szintén a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/rajzpalyazat oldalon.