try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Tisztelt Látogató! Figyelem! KETTŐ Fontos közlemény!

Az ApaKlub-ot működtető Auriga Centrum Tagság (az évek során fémjelként, minőségjelzőként használt Auriga értékrend egyedüli őrzője) határozottan elhatárolódik és semmiféle közösséget nem vállal az Auriga nevet bitorló, (leírt és írásba nem foglalt saját) céljaik elérése érdekében törvénysértő cselekedetek elkövetésére is hajlandó tömegsport klubbal!

ACT-Auriga Centrum Tagság

A fiatalok egészséges testi-lelki fejlődésének elősegítése, a hagyományos emberi értékrend őrzésének megvalósítása érdekében a továbbiakban forduljon az ACT-hoz.

!!!!!

ÚjApaKlub
Hosszas megfontolást eredményeként arra a megállapításra jutottunk, hogy az ApaKlub által megvalósított és képviselt értékrend, mentalitás nem lehet releváns a széles (nép)tömeg(ek) számára; egy viszonylag vékony réteg, közösség kedvéért viszont nem érdemes folyamatosan naprakész közösségi oldalt üzemeltetni, mert annak karbantartása más fontos dolgoktól vonja el a figyelmet és az energiát.
Ennek a felismerésnek következményeként az ApaKlub-ot a továbbiakban (átmenetileg) „személyes formában” fogjuk üzemeltetni.
A programokkal kapcsolatos információkért, személyes tanácsadásért, a kapcsolatfelvétel érdekében keressen bennünket a:

szefe-qukac-apaklub-pont-hu mailcímen.