try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Szülőszoba

warning: Creating default object from empty value in /data/web/www.apaklub.hu/html/apaklub/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Aláírásgyűjtés az anya- és bababarát szülészetekért

logo_imbci_180x.jpg

Sajtóközlemény, Budapest, 2010. június 3. –
15 nőszervezet kezdett aláírásgyűjtésbe az anya- és bababarát szülészetekért. Olyan szülészeteket szeretnének, ahol egyenrangú félként, partnerként áll egymás mellett az élet kezdetén az életet adó nő és családja, és az egészségügyi ellátórendszer.

Elképzeléseik a Nemzetközi Anya- és Bababarát Szülészeti Ellátásért Kezdeményezés 10 lépésén alapulnak, melyek nemzetközi kutatásokra támaszkodva, a jó gyakorlat mentén kialakított protokollokkal, az édesanyák, újszülöttek és családok igényeit figyelembe véve nyújtanak megoldást.

Otthonszülés...???

A minap olvastam egy megdöbbentő cikket az otthonszülésről. Megdöbbentett, mert ez idáig (noha tudomásom volt a létezésről) nem is gondoltam bele alaposan ebbe a témába, ennek a fogalomnak a lényegébe, a cikkben leírtak viszont megdöbbentettek, mennyire kificamodott módon kezeli a „nép” ezt a fogalmat.

Idézet:

Papás szülés tananyag

A kilenc hónap

Kilenc hónap

********************

Rejtőzködve

A teljes (rejtett) folyamat

A teljes folyamat (animáció)

Élet születik

Megtermékenyítés 01.

Megtermékenyítés 02.

A kezdetek...

Tervezés

Az előzmények 01.

SzülőszobaNehéz elképzelni felemelőbb érzést, mint személyesen jelen lenni egy gyerek, egy saját gyerek születésénél, a köldökzsinór-átvágásával útjára bocsátani az ÉLETbe!

Itt ennek az élménynek a megtapasztalásához próbálunk majd segítséget nyújtani, illetve ide várunk véleményeket élményeket.

Tartalom átvétel