try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.apaklub.hu
A jó(ságos) Apák Virtuális Klubja.

Egyéb

Tisztelt Látogató! Figyelem! KETTŐ Fontos közlemény!

Az ApaKlub-ot működtető Auriga Centrum Tagság (az évek során fémjelként, minőségjelzőként használt Auriga értékrend egyedüli őrzője) határozottan elhatárolódik és semmiféle közösséget nem vállal az Auriga nevet bitorló, (leírt és írásba nem foglalt saját) céljaik elérése érdekében törvénysértő cselekedetek elkövetésére is hajlandó tömegsport klubbal!

ACT-Auriga Centrum Tagság

A fiatalok egészséges testi-lelki fejlődésének elősegítése, a hagyományos emberi értékrend őrzésének megvalósítása érdekében a továbbiakban forduljon az ACT-hoz.

!!!!!

ÚjApaKlub
Hosszas megfontolást eredményeként arra a megállapításra jutottunk, hogy az ApaKlub által megvalósított és képviselt értékrend, mentalitás nem lehet releváns a széles (nép)tömeg(ek) számára; egy viszonylag vékony réteg, közösség kedvéért viszont nem érdemes folyamatosan naprakész közösségi oldalt üzemeltetni, mert annak karbantartása más fontos dolgoktól vonja el a figyelmet és az energiát.
Ennek a felismerésnek következményeként az ApaKlub-ot a továbbiakban (átmenetileg) „személyes formában” fogjuk üzemeltetni.
A programokkal kapcsolatos információkért, személyes tanácsadásért, a kapcsolatfelvétel érdekében keressen bennünket a:

szefe-qukac-apaklub-pont-hu mailcímen.

ACT ajándéknaptárA naptár innen szabadon letölthető és kinyomtatható A4-es méretűre.

Ha nagy leszek, vasutas leszek!


A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága mozdonygrafika megtervezésére hívja a 2003. január 1. és 2007. október 5. között született, Magyarországon élő gyermekeket. A győztes pályamű felhasználásával készített grafika a vállalatcsoport egyik mozdonyát díszíti majd matrica formájában. A pályázat célja a vasúti közlekedés népszerűsítése, valamint a MÁV-csoport társadalmi felelősségvállalási szerepének erősítése.

VasútMánia

Nyílt nap a Gyermekvasút járműtelepén

Október 10-én a hűvösvölgyi végállomáson az érdeklődők megismerkedhetnek a Gyermekvasút mozdonyainak és kocsijainak otthonával, az 1951-ben átadott Vontatási teleppel. A díjmentesen látogatható rendezvény 10 és 17 óra között várja a látogatókat.

Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedő


Az ACT lassan évtizedek óta fontosnak tartja a fiatalok közlekedésismereteinek fejlesztését is. Ennek érdekében kifejezetten kisiskolások számára korábban elkezdte egy tematikus oktatóanyag összeállítását.
Most örömmel ad hírt az alábbi lehetőségről:

Közlekedésbiztonsági vetélkedő családoknak: a győztes autót nyerhet!

Ismét Vörössipkás Túra

2015. március 7. (szombat)

A teljes útvonal és a korábbi túrák megtalálhatók itt:
http://www.szefe.info/szefe/program/vorossipkas/index.htm

A túra helyszínének megközelítéséhez Szolnokról 7.31-kor indul vonat (Kecskemét felé).

Várható program

-Indulás szombaton 8.oo Tiszajenő Alsó állomástól
-Damjanich csapatainak nyomán Szolnokig, (közben emlékhelyek fölkeresése)
Fontos az időjárásnak megfelelő öltözet, (különös tekintettel a sarat álló lábbelire), szükséges mennyiségű élelem és folyadék.
-Látogatás a szolnoki Indóház épületében

Permakultúra program indításaAz elmúlt évhez hasonlóan, ( http://www.szefe.info/szefe/program/permakultura/index.htm ) az ACT szervezésében, a februári csütörtökökön ismét lesznek permakultúrás foglalkozások.
Érdeklődni és jelentkezni a ~szefe'qukac'szefe'pont'info~ mailcímen lehet.

Summerhill - Az Auriga Módszerhez hasonlatos angliai kezdeményezés

Mint a legtöbb dologra, erre is mások hívták föl a figyelmemet:

Az első percekben még azt hittem, hogy ez is valami „megszokott szappanoperai” téma lesz, ezért elég kényszeredetten próbáltam a figyelmemet a film irányába fókuszálni. Aztán hamarosan kiderült, hogy itt többről van szó mint holmi hatásvadász „szappanoperáról”, sőt kisvártatva az is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy sok tekintetben erről szól az Auriga Módszer és a hozzá kapcsolódó gyermektáborok mentalitása is. Mitöbb, kísértetiesen hasonló tapasztalatokat szereztem én magam is a szülők és a hivatalnokok akadályozó természetének tekintetében.

Apás Szülés Felkészítő

Az ACT szervezésében 2015 januárjában, csütörtökönként és/vagy egy hétvégén felkészítő tréninget biztosítunk az apás szülés iránt érdeklődőknek.
Jelentkezés és bővebb információ:
szefe~qukac~szefe~pont~info mailcímen (esetleg a 20/ 515 23 40-es telefonon).

Az ACT karácsonyi ajándékaként ingyen letölthető kerékpáros naptár 2015 évre.


A KÉP, A "KÉP MENTÉSE MÁS NÉVEN" VÁLASZTÁSA ESETÉN, NYOMTATÁSRA ALKALMAS MÉRETBEN TÖLTŐDIK LE!

Tartalom átvétel